Şanlıurfa Şube Başkanımız Güneş Güven Tazeledi

Şanlıurfa Şube Başkanımız Güneş Güven Tazeledi

Şanlıurfa Şubemizin 6. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Şube Başkanımız Ramazan Güneş yeniden güven tazeledi.

Şanlıurfa Şubemizin 6. Olağan Genel Kurulu Türkiye Ziraat Odaları Birliği Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Kongreye Genel Başkanımız Hasan Öztürk, Genel Teşkilatlanma ve Eğitim Sekreterimiz Osman Çavuş, Genel Mali Sekreterimiz Doğan Alıç, Türk-İş Şanlıurfa Temsilcisi Ramazan Düzme, sendikamızın çevre illerde bulunan şube ve il başkanları, Türk-İş’e bağlı sendikaların temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda misafir katıldı.

Şube Olağan Genel Kurulu yeterlilik şartlarının tamamlandığı seçimde Türk-İş Şanlıurfa Temsilcisi Ramazan Düzme ve diğer protokol üyeleri bir selamlama konuşması yaparak seçimin Şanlıurfa Şubeye ve Türkiye Sağlık İşçileri Sendikasına hayırlı olması temennisinde bulundular.

Olağan Genel Kurulda konuşan Genel Başkanımız Hasan Öztürk, Sendikamızın tarihsel geçmişi ve onursal duruşu hakkında detaylı bilgi verdi. Genel Başkanımız Öztürk, Türk-İş’in ve Sağlık-İş’in ülkenin çimentosu olduğuna vurgu yaptı.

Sağlık-İş olarak her zaman işçinin ve işçinin akıttığı alın terinden yana olduklarını belirten Öztürk, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada hiçbir zaman tutamayacakları sözü vermediklerini ve üyeleri kandırmadıklarını söyledi.

Sağlık ve Sosyal hizmet kolunda bazı sendikaların işçileri aldattığına dikkat çeken Öztürk, “Sağlık-İş olarak biz hiçbir zaman işçiyi aldatma yoluna gitmedik, arkamıza iktidarları değil, işçileri aldık. İşçiyi üye yapıp kenara çekilmedik. Onlardan gelen aidatları alıp kenarda sefa sürmedik. 60 yıllık sendikal tarihimizde emeğin, ekmeğin ve alın terinin savunuculuğunu yaptık” diye konuştu.

Şanlıurfa Şube Başkanı Ramazan Güneş, ise yaptığı teşekkür konuşmasında, kendisine güvenen ve destek sağlayan bütün delegelere teşekkür ederek, güvenlerini boşa çıkarmayacağını söyledi. Şanlıurfa Şube olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonara da işçinin ve emekçinin yanında olacağını söyledi.

Protokol konuşmalarının ardından Şanlıurfa Şube Başkanımız Ramazan Güneş, Genel Başkanımız Hasan Öztürk’e 15 Temmuz Kahramanı Şehit Ömer Halisdemir’ in resminin bulunduğu bir tablo hediye etti. Ayrıca Güneş, Şanlıurfa’ya özgü genellikle aşiret reislerinin giydiği özel bir kıyafet hediye etti. 

Fotoğraflar