Gazi Hastanesinde Taşerondan Kadroya Geçenler Biraraya Geldi

Gazi Hastanesinde Taşerondan Kadroya Geçenler Biraraya Geldi

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde taşeron olarak çalışırken 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında kadroya geçenler Ankara Şubemizin düzenlediği etkinlikte biraraya gelerek mutluluklarını paylaştılar.

Sendikamızın Genel Mali Sekreteri ve Ankara Şube Başkanı Doğan Alıç ile Ankara İl Başkanı Turgut Şenol ve Şube Yönetim Kurulu Üyelerinin organize ettiği programa Genel Başkan Vekilimiz Hakan Toy, Genel Teşkilatlanma ve Eğitim Sekreterimiz Osman Çavuş ve Hastane Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 

Programın başında Gazi Üniversitesi Hastanesi çalışanlarından hakkın rahmetine kavuşan Gökhan Kızıltaş, için dua edildi. Sendikamızın Yöneticileri ve Hastane yönetimi tarafından konuşmalar yapılan programda kadroya geçen bütün çalışanlar, Sendikamızın gösterdiği yoğun çabaya teşekkür ettiler. Çalışanlar, böyle güzel bir organizasyonda hastane yönetimini aralarında görmekten duydukları memnuniyeti belirterek, hastane yönetimine kadroya geçmelerinde vermiş oldukları desteklerinden dolayı ve programa katılımlarından dolayı teşekkür ettiler. 

Sağlık-İş olarak gece gündüz demeden taşeronların kadroya alınması için çalıştık. Bu uzun ve zorlu yolda taşeron arkadaşlarımız bize olan inançlarını, güvenlerini ve desteklerini bizden esirgemediler. Çok şükür hep birlikte mutlu sona ulaştık ve emeklerimiz zayi olmadı. Kadroya geçen bütün çalışanlara kadrolarının hayırlı olmasını dileriz. Bu süreç içinde bizlere ve çalışanlara destek veren bütün yöneticilerimize de ayrı ayrı teşekkür ederiz. 

Fotoğraflar