Başkanlarımızın Üye Ziyaretleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Başkanlarımızın Üye Ziyaretleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizin üyelerimize yönelik yürüttükleri ziyaretler tüm hızıyla devam ediyor.

Genel Başkan Vekilimiz Hakan Toy, Genel Teşkilatlanma ve Eğitim Sekreterimiz Osman Çavuş ve Sendikamızın Hukuk Müşaviri Kadir Atıcı Isparta’ ya giderek Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi işçileriyle bir araya gelerek sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi verdiler. İşçilerin sıkıntı ve taleplerini dinleyen Başkanlarımız, Sağlık İşçileri Sendikası olarak, her zaman olduğu gibi çalışanların yanında olduklarını belirterek, sorunların çözüme; taleplerin ise sonuca ulaşması için mücadele edeceklerini belirttiler.

Başkanlarımız Başmüdür Uygur’u Makamında Ziyaret Ettiler

Genel Başkan Vekilimiz Hakan Toy, Genel Teşkilatlanma ve Eğitim Sekreterimiz Osman Çavuş ve Sendikamızın Hukuk Müşaviri Kadir Atıcı, Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başmüdürü Mehmet Uygur’u makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular.

Sendikamızın çalışmaları ve kazanımlarını anlatan Başkanlarımız, Sağlık-İş olarak, özelde iş kolundaki çalışanların; genelde ise ülke ve milletin menfaatlerinden yana olduklarını vurguladılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirten Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başmüdürü Mehmet Uygur, Sağlık-İş’in yarım asırdan fazla zamandır çalışanlar için mücadele ettiğine dikkat çekerek; çalışmalarında da başarılı olduğuna dikkat çekti.