Türk Polis Teşkilatının 173. Yıl Dönümü Kutlu Olsun

Türk Polis Teşkilatının 173. Yıl Dönümü Kutlu Olsun

Polis Teşkilatımızın, 173. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, şehit polislerimize Allah’tan rahmet, görevi başında olan polislerimize sağlıklı, mutlu ve başarılı günler diliyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin temel kurumlarından biri olan Emniyet Teşkilatımız, 173 yıllık deneyimi ile ülkemizin en köklü kurumları arasındadır.  Kamu düzeninin sağlanması, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde bulunması için mesai mefhumu gözetmeksizin ve canlarını hiçe sayarak özverili bir şekilde çalışan Polis Teşkilatı mensupları kendilerine verilen bu özverili görevi başarı ile sürdürmektedir.

TÜRK-İŞ ve Sağlık-İş olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü, refah ve huzurunun demokratik normlar içerisinde gerçekleşmesinin yanı sıra kamu düzeninin temini, hak ve özgürlüklerin korunmasına dair görevlerini büyük bir fedakârlıkla yerine getiren Polis Teşkilatımızın, 173. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, şehit polislerimize Allah’tan rahmet, görevi başında olan polislerimize sağlıklı, mutlu ve başarılı günler diliyoruz.