Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet MÜEZZİNOĞLU’ndan TÜRK-İŞ’e Ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet MÜEZZİNOĞLU’ndan TÜRK-İŞ’e Ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet MÜEZZİNOĞLU, TÜRK-İŞ Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Dün yapılan hain terör saldırısı sonucu Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’un kahpece ve kalleşçe katledildiğini belirten ATALAY, Rus halkına ve büyükelçinin ailesine başsağlığı diledi.

Ülkemizde yaşanan gelişmelerin ülke gündemini değiştirdiğini belirten ATALAY, şunları söyledi.

Ülkemiz sıkıntılı bir süreç yaşıyor bunun bedelini de ülke olarak hep beraber ödüyoruz. Bir milyona yakın üyesi olan TÜRK-İŞ, ülkenin güvenliği ve çıkarlarının, aldığımız ücret ve imzaladığımız sözleşmeden daha önemli olduğunu düşünüyoruz. ’Önce Türkiye’ diyoruz. Bu noktada herkesin de milli olması gerekiyor. Baktığınız zaman PKK’sı da, FETÖ’sü de, DAEŞ’i de aynı fırından ekmek yiyor, aynı yerden besleniyor. Bunlar aynı yerden emir alıp, aynı eli öpüyor. Tüm oynanan kirli oyunları da milletimiz görüyor.” dedi.

MÜEZZİNOĞLU, Türk-İş Genel Merkezi’ne yaptığı ziyarette, büyük ülkelerin, büyük milletlerin ve büyük hedefleri olan devletlerin zaman zaman olağanüstü gündem ve sorunlarının olabildiğini ifade ederek, büyük millet ve büyük hedefleri olan Türkiye’nin de son dönemde olağanüstü sorunlar yaşadığını söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet MÜEZZİNOĞLU, “Bu millet, huzurdan ve barıştan yana bir millet. Hainliği olmayan ama hainlere de prim vermeyen bir millet. Dolayısıyla hainler şunu bilsinler ki bedelini ağır ödeyeceklerdir.” dedi.

Ziyarette Türk-İş Genel Başkanı Ergün ATALAY’ın yanı sıra, Türk-İş Yönetim Kurulu Üyeleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Ahmet ERDEM, Çalışma Genel Müdürü Nurcan ÖNDER, Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Ufuk YAŞAR ve Sendikamız adına da Genel Başkan Vekili Hakan TOY, Genel Mali Sekreter Doğan ALIÇ ve Genel Eğitim ve Teşkilatlanma Sekreteri Bülent GÖKMEN katıldı.