1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Çanakkale’de Kutlandı!

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Çanakkale’de Kutlandı!

Türk-İş’in 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü, Çanakkale’de kutlama kararı doğrultusunda farklı illerden gelen işçilerle coşkulu bir şekilde kutlamaya katıldılar.
Çanakkale’deki 1 Mayıs kutlamalarına Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Türk-İş Yönetim Kurulu Üyeleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, Genel Başkanımız Hasan Öztürk, Teşktilatlanma ve Eğitim Sekreteri Bülent Gökmen ve Mali Sekreter Doğan Alıç,  İstanbul, Bursa, Çanakkale ve çevresindeki illerden gelen üyelerimiz katıldı.

Çanakkale Savaşları’nın 101. Yıldönümü nedeniyle bu yıl Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu tarafından Çanakkale’de gerçekleştirilen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerine Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen binlerce işçi katıldı.

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’ın konuşmasının ardından sendika başkanları ile beraber işçilere karanfil dağıttı. Etkinlik sonunda alandan çıkan işçilere, Çanakkale Savaşı’nda Mehmetçiğin yemeği olan kırık buğday çorbası ikram edildi.

Genel Başkan Hasan Öztürk, Teşktilatlanma ve Eğitim Sekreteri Bülent Gökmen ve Mali Sekreter Doğan Alıç üyelerimizle bir araya geldi. Bu vesile ile Çanakkale şehitlerimizi minnetle ve rahmetle anıyoruz.