ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ HASTANESİNDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZE YENİ HAKLAR KAZANDIRACAK EK PROTOKOL İMZALADIK

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ HASTANESİNDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZE YENİ HAKLAR KAZANDIRACAK EK PROTOKOL İMZALADIK

Sendikamızın girişimleriyle Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesinde çalışan sağlık ve sosyal hizmetler işçilerine yeni haklar kazandıracak ek protokolü Üniversite Rektörlüğü ve hastane yönetimiyle imzaladık.

Artan enflasyon rakamlarına karşı verilen zamların yetersiz kalması sonucu Genel Başkan Yardımcılarımız Süleyman Turgut, Adem Sarıçoban ve Çanakkale İl Başkanımız Seçkin Yörük’ün girişimleri sonucu üniversite yönetimiyle, pandeminin kahramanları fedakâr sağlık emekçilerinin haklarının iyileştirilmesi ve refah seviyelerini artırılması için ek protokol imzaladılar.  

Ek protokol ile elde edilen ekonomik kazanımların üyelerimize hayırlı olması temennisinde bulunan Genel Başkan Yardımcılarımız Turgut ve Sarıçoban, ek protokolün yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

BAŞKANLARIMIZ İMZA TÖRENİNİN ARDINDAN ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİLER

Genel Başkan Yardımcılarımız Süleyman Turgut, Adem Sarıçoban ve Çanakkale İl Başkanımız Seçkin Yörük, yapılan ek protokol töreninin ardından üniversite hastanesinde çalışan üyelerimizle bir araya gelerek bilgilendirmelerde bulundular.

Üyelerimizin sorularını yanıtlayan Genel Başkan Yardımcılarımız, çalışma hayatına yönelik güncel konular hakkında da bilgi verdiler.

Fotoğraflar