BAŞKANLARIMIZ, AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ BÜLENT TURAN’I ZİYARET ETTİLER

BAŞKANLARIMIZ, AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ BÜLENT TURAN’I ZİYARET ETTİLER

Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Çavuş ve Süleyman Turgut, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ı makamında ziyaret ettiler.

Sendikamızın çalışmaları ve faaliyet alanları hakkında bilgi veren Başkanlarımız, kamu çerçeve protokolünün iş kolumuzda uygulanmadığını belirterek, mağduriyetlere sebebiyet verildiğini aktardılar.

Başkanlarımız, Üniversitelerde bulunan 17 Nolu Sağlık ve Sosyal Hizmetler iş kolunda çalışan işçilerin taleplerini aktararak, üniversitelerde sağlık ve sosyal hizmetler işçilerinin döner sermayeden maaş aldıklarını hatırlatarak, bu uygulamanın değiştirilerek genel bütçeden maaşların alınması talebinde bulundular.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda Başkanlarımız, Turan’a iş kolumuzda yaşanan gelişmelerin yer aldığı bir rapor hazırlayarak sunmak istediklerini belirtiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, ise hazırlanacak raporu memnuniyetle karşılayacağını belirterek, işçi için yapılabilecek her türlü katkıya hazır olduğunu vurguladı.

Ziyaretin çok verimli geçtiğini ifade eden Başkanlarımız, misafirperverliğinden ve sağlık - sosyal hizmetler işçilerinin taleplerine olan yaklaşımından dolayı Bülent Turan’a teşekkür ederek, günün anısına plaket taktim ettiler.