BAŞKANLARIMIZ, ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA HASTANESİNDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZE BİLGİLENDİRMELERDE BULUNDULAR

BAŞKANLARIMIZ, ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA HASTANESİNDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZE BİLGİLENDİRMELERDE BULUNDULAR

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Osman Çavuş, Erzurum Şube Başkanımız Ergün Deniz, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde çalışan üyelerimiz ile biraraya gelerek çalışma hayatı ve kamu çerçeve protokolü hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Hastanenin toplantı salonunda gerçekleşen programda çalışma hayatıyla ilgili konularda bilgi veren Başkanlarımız, Kamu Çerçeve Protokolü ve üniversite ile sendikamız arasında yapılan toplu sözleşme hakkında da bilgi verdi.

Zorunlu emekliliğin kaldırılması gerektiğine vurgu yapan Başkanlarımız, işçilerin de diğer kamu çalışanları gibi maaşlarının genel bütçeden alması gerektiğinin altını çizdiler. Tayin ve becayiş hakkının en kısa zamanda bütün işçilere verilmesi gerektiğini belirten Başkanlarımız, iş barışının ve çalışma huzurunun sağlanması için eşit işe eşit ücret uygulanması gerektiğine dikkat çektiler.

Sendikamızın çalışmaları ve yürüttüğü mücadeleyi anlatan Başkanlarımız, toplantıya katılan işçilerimizin sorularını da yanıtladılar.

Başkanlarımız, toplantının sonunda, üyelerimizin iletmiş oldukları talepleri kayıt altına aldıklarını belirterek, gerekli mercilere ulaştıracaklarını söylediler.

Fotoğraflar