SENDİKAMIZ BÜYÜMEYE, BÜYÜDÜKÇE GÜÇLENMEYE VE İŞ KOLUMUZDAKİ ÇALIŞANLARA DAHA İYİ HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYOR

SENDİKAMIZ BÜYÜMEYE, BÜYÜDÜKÇE GÜÇLENMEYE VE İŞ KOLUMUZDAKİ ÇALIŞANLARA DAHA İYİ HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYOR

Sendikamızın İstanbul 2 Nolu Şubesi üyelerimizin hizmetine açıldı.

Açılış Törenine Genel Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Osman Çavuş, Süleyman Turgut, İstanbul Şube Başkanımız Nedime Mutlu Yıldırım katıldı.

Sendikamız, büyümeye, büyüdükçe güçlenmeye, güçlendikçe de Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolunda çalışan işçilere her türlü hizmeti vermeye devam ediyor.

Sağlık işçilerinin kurduğu Sendikamız, kurulduğu günden beri, işçinin, sosyal, ekonomik ve özlük haklarının iyileştirilmesi için var gücüyle mücadelesini sürdürüyor. Hükümetleri değil işçinin sendikası olan Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası, üyelerine daha iyi hizmet verebilmek adına, işçinin sendikamıza en rahat şekilde ulaşabilmesi için teşkilat ağımızı genişletiyoruz.

İşçinin derdini yerinde çözmeye çalışan sendikamız, İstanbul’da açmış olduğumuz yeni şubeyle işçilerimize daha iyi hizmet vermek inancıyla, şube ve il temsilciliklerimizi yaygınlaştırmaya devam ediyoruz.

Genel Başkanımız Hakan Toy ve Genel Merkez Yönetim Kurulumuz, İstanbul’da üyelerimizin hizmetine giren İstanbul 2 Nolu Şube Başkanımız Erhan Taş ve Şube Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, bundan sonra ki süreçte yürütülecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Fotoğraflar