BAŞKANLARIMIZ, TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORLAR

BAŞKANLARIMIZ, TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORLAR

Teşkilat ziyaretlerini hız kesmeden devam ettiren Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Osman Çavuş, Süleyman Turgut, İstanbul Şube Başkanlarımız Nedime Mutlu Yıldırım ve Erhan Taş, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde iş kolumuzda çalışan işçiler ile bir araya gelerek, çalışma hayatıyla ilgili konularda bilgilendirmelerde bulundular.

Hastanenin toplantı salonunda gerçekleşen programda Başkanlarımız, Kamu Çerçeve Protokolü ve Kamu Çerçeve Protokolünden doğan haklarla ilgili bilgi verdiler.

Yaklaşan asgari ücret görüşmeleri hakkında da değerlendirmelerde bulunan Başkanlarımız, zorunlu emekliliğin kaldırılması gerektiğine vurgu yaparak, diğer kamu çalışanları gibi üniversite hastanelerinde çalışan işçilerinde maaşlarının genel bütçeden alması gerektiğinin altını çizdiler.

Sendikamızın çalışmaları ve yürüttüğü mücadeleler hakkında bilgi veren Başkanlarımız, toplantıya katılan işçilerimizin sorularını da yanıtladılar.

Fotoğraflar