KAYSERİ ŞUBEMİZ ÜYELERİMİZİN HİZMETİNE AÇILDI

KAYSERİ ŞUBEMİZ ÜYELERİMİZİN HİZMETİNE AÇILDI

-  GÜÇLÜ SENDİKA, GÜÇLÜ TEŞKİLAT

- KAYSERİ ŞUBEMİZ ÜYELERİMİZİN HİZMETİNE AÇILDI

- SAĞLIK VE SOSYAL HİZMETLER İŞÇİLERİYLE BÜYÜMEYE, BÜYÜDÜKÇE GÜÇLENMEYE VE İŞ KOLUMUZDAKİ ÇALIŞANLARA KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYORUZ

Kayseri Şubemiz üyelerimizin hizmetine açıldı. Sendikamız, Sağlık ve Sosyal Hizmetler İşçileriyle büyümeye, büyüdükçe güçlenmeye, güçlendikçe de üyelerine kazandırmaya devam ediyor.

Şubemizin açılış programına Genel Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Osman Çavuş, Süleyman Turgut, Kayseri Şube Başkanımız Soner Salcanlıer, TÜRK-İŞ ve bağlı sendikalarının, siyasi partilerin, çeşitli Sivil toplum kuruluşların temsilcilerinin yanı sıra Kayseri’deki işyeri temsilcilerimiz, üyelerimiz kaldılar.

Sağlık işçilerinin kurduğu Sendikamız, kurulduğu günden beri, işçinin, sosyal, ekonomik ve özlük haklarının iyileştirilmesi için var gücüyle mücadelesini sürdürüyor. Hükümetleri değil işçinin sendikası olan Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası, üyelerine daha iyi hizmet verebilmek adına, işçinin sendikamıza en rahat şekilde ulaşabilmesi için teşkilat ağımızı genişletiyoruz.

İşçinin derdini yerinde çözmeye çalışan sendikamız, bütün illeri, ilçeleri kapsayacak şekilde oluşturduğumuz il - ilçe başkanlıklarımızın yanında yeni açtığımız İstanbul 2 Nolu, Bursa ve Kayseri Şubelerimizle de üyelerimize daha iyi hizmet verme gayretiyle çalışmalarımızı hızlandırdık.

Genel Başkanımız Hakan Toy ve Genel Merkez Yönetim Kurulumuz, yeni açılan şubemizde, Kayseri Şube Başkanımız Soner Salcanlıer ve Şube Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, bundan sonra ki süreçte yürütülecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Fotoğraflar