GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY VE BERABERİNDEKİ HEYET HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TEMSİLCİLİK ODAMIZIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİLER

GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY VE BERABERİNDEKİ HEYET HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TEMSİLCİLİK ODAMIZIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİLER

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı, Hacettepe Üniversitesi Baştemsilcimiz Bilal İlkyaz, Temsilcilerimiz ve çok sayıda üyemizin katılımıyla Hacettepe Üniversitesi’nde sendikamızın temsilcilik odasının açılışı gerçekleşti.

Açılışta konuşan Genel Başkanımız Hakan Toy, temsilcilik odasının üyelerimize ve sendikamıza hayırlı olması temennisinde bulundu.

GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY ÜYELERİMİZİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Açılıştan sonra üyelerimizin çalışma hayatına yönelik sorularını cevaplayan Genel Başkanımız Hakan Toy, üyelerimizin taleplerini dinleyerek şunları söyledi:

“Müzakereleri sizden aldığımız güçle yürütüyoruz. Türkiye Salık İşçileri Sendikası olarak üyemizin talepleri doğrultusunda sahada yapılması gerekenleri sahada, masada yapılması gerekenleri masada, eylem gerekirse de eylem yapmaya hazırız. Sendikacılığın ana düsturu şudur; hak verilmez alınır. Biz haklarımızı bu güne kadar mücadeleyle aldık. Bundan sonra da alacağız. Bizim masadaki taleplerimizin karşılığı, arkamızda duran üyenin gücüyle pekişir. Biz hukuk çerçevesinde, anayasanın, kanunların, sözleşmelerimizin verdiği hakkı kimseye yedirmeyiz.”

Fotoğraflar