BAŞKANLARIMIZ, BURSA’DA DÜZENLENEN DAYANIŞMA GECESİNDE SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİLER

BAŞKANLARIMIZ, BURSA’DA DÜZENLENEN DAYANIŞMA GECESİNDE SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİLER

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Süleyman Turgut, Türk-İş Bursa 8. Bölge Temsilcisi Ruhi Biçer, İzmir Şube Başkan Yardımcımız Savaş Erdoğan ve İzmir Şube Disiplin Kurulu Üyemiz Ünal Uğur, Bursa Şube Başkanımız Selçuk Kar ve Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenledikleri dayanışma gecesinde bir araya geldiler.

Bursa’da çalışan çok sayıda sağlık emekçisinin katıldığı gecede konuşan Genel Başkanımız Hakan Toy, 2 yıldır devam eden ve çok sayıda insanın canına mal olan korona virüse karşı mücadele veren sağlık çalışanlarıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Genel Başkanımız Hakan Toy, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak her zaman sağlık ve sosyal hizmetleri iş kolunda çalışanlarla omuz omuza olduklarını vurgulayarak, eylemde bir arada oldukları gibi birlikte de eylenmekten de mutluluk duyduğunu söyledi.

Selamlama konuşması yapan Türk-İş Bursa 8. Bölge Temsilcisi Ruhi Biçer, ise TÜRK-İş’in ülkenin en büyük değerlerinden biri olduğunu hatırlatarak, emeğin ve alın terinin karşılığını almak için verilen mücadelede olduğu gibi mutlu günlerde de kol kola olunması gerektiğini söyledi.

Fotoğraflar