BAŞKANLARIMIZ, YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİLER

BAŞKANLARIMIZ, YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİLER

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Yozgat İl Başkanımız Kazım Erdoğan ve Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Baştemsilcimiz Arda Aksoy, Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ nde iş kolumuzda çalışan işçiler ile bir araya gelerek, çalışma hayatında yaşanan gelişmeler hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Hastanenin toplantı salonunda gerçekleşen programda Başkanlarımız, sağlığın ekip işi olduğunu hatırlatarak, geçtiğimiz günlerde doktorlara yapılan iyileştirmenin, bütün sağlık çalışanlarını kapsayacak şekilde düzeltilmesi gerektiğini söylediler. Başkanlarımız, artan enflasyon rakamlarına karşı işçinin yokluğa mahkûm edildiğini belirterek, işçinin maaşlarına da zam yapılması gerektiğini vurguladılar.

Başkanlarımız, diğer kamu çalışanları gibi üniversite hastanelerinde çalışan işçilerinde maaşlarının genel bütçeden alması gerektiğinin altını çizdiler.

Sendikamızın çalışmaları ve yürüttüğü mücadeleler hakkında bilgi veren Başkanlarımız, toplantıya katılan işçilerimizin sorularını da yanıtladılar.

Fotoğraflar