SENDİKAMIZDAN, TÜRK METAL SENDİKASININ DÜZENLEDİĞİ, “METAL EMEKÇİLERİ BÜYÜK YÜRÜYÜŞÜ VE MİTİNGİ”NE DESTEK

SENDİKAMIZDAN, TÜRK METAL SENDİKASININ DÜZENLEDİĞİ, “METAL EMEKÇİLERİ BÜYÜK YÜRÜYÜŞÜ VE MİTİNGİ”NE DESTEK

Sendikamızdan, TÜRK-İŞ Konfederasyonumuza üye kardeş sendikamız Türk Metal Sendikasının Kocaeli’nde “Ölümüne çalıştık şimdi kazanacağız” sloganı ile düzenlediği “Metal Emekçileri Büyük Yürüyüşü ve Mitingi”ne Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Teşkilatlarımızın katılımlarıyla destek verildi.

Mitinge Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Süleyman Turgut, İzmir Şube Yönetim Kurulumuz, İstanbul Şube Yönetim Kurulumuz, İstanbul 2 Nolu Şube Yönetim Kurulumuz, Kadıköy Şube Yönetim Kurulumuz, Ankara Şube Yönetim Kurulumuz, Kocaeli Şube Yönetim Kurulumuz, Bursa Şube Yönetim Kurulumuz, çevre illerde bulunan İl Temsilcilerimiz, işyeri temsilcilerimizin yanı sıra çok sayıda üyemiz katıldılar.  

Kocaeli Milli İrade Meydanı’nda büyük bir coşku ile başlayan miting öncesinde, Türkiye’nin birçok bölgesinden gelen TÜRK-İŞ’ e bağlı sendikaların üyeleri Kocaeli Doğu Kışla Gençlik Parkı’nda toplanırken, bir bölümü de miting alanına doğrudan giriş yaptı. Kocaeli Doğu Kışla Gençlik Parkı’nda bir araya gelen on binlerce emekçi, kortej halinde, slogan ve tezahüratlar eşliğinde Rafet Karacan Bulvarı üzerinden Milli İrade Meydanına ulaştı. Gerçekleştirilen yürüyüşün ardından kortejin toplu halde miting alanına girmesiyle coşku ve heyecan iyice arttı. 

Konuşmalarının ardından katılımcılar halaylar çekerek sloganlar attılar.

Fotoğraflar