Başkanlarımız, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Kahveci’yi Ziyaret Ettiler

Başkanlarımız, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Kahveci’yi Ziyaret Ettiler

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Mali Sekreterimiz Doğan Alıç ve Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Demirci, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci’yi ziyaret ettiler.

Kahveci’yi, Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi’ndeki makamında ziyaret eden Başkanlarımız, Önder Kahveci’ye yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. 

Sendikamızın yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Hakan Toy, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak sağlıkta yaşanan sıkıntıların giderilmesi, çalışanların karşılaştıkları sorunların çözümü için Türk Sağlık-Sen ve Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ile istişarelerde bulunduklarını belirtti. Genel Başkanımız Hakan Toy, sağlığın bir bütün olduğunu vurgulayarak, sağlık çalışanlarının, emeklerinin ve alın terlerinin karşılığını alıncaya kadar mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, ise Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Toy ve beraberindeki heyet ile birlikte sağlık sektöründe yaşanan sıkıntıları masaya yatırdıklarını belirtti. 

Genel Başkan Kahveci, “Sağlık çalışanları birçok sorun ile karşı karşıya kalmaktadır. Özellikle son zamanlarda hat safhaya çıkan sağlıkta şiddet dozunu arttırarak devam etmesinden ciddi rahatsızlık duyuyoruz. Bu konuda yetkililerin sıkıntıyı çözmeye yönelik daha ciddi yaptırımı olan tedbirleri almasını bekliyoruz.” dedi. Kahveci, bu konuda, ilgili her kurumla işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Ziyaretin sonunda Genel Başkanımız Hakan Toy ve beraberindeki heyet, günün anısına Türk Sağlık-Sen ve Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci’ye temizliğin ve saflığın sembolü suibriği hediye ettiler.