GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ, ÇOMÜ’DE ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİLER

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ, ÇOMÜ’DE ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİLER

Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban ve Süleyman Turgut, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesinde çalışan üyelerimizle bir araya geldiler.

Genel Başkan Yardımcılarımız Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesinde çalışan sağlık emekçilerinin alınteri, emeğine sahip çıkmak ve Kamu Çerçeve Protokolünden doğan hakların uygulanması için hastanenin poliklinikleri önünde yaptıkları basın açıklamasının ardından, üyelerimizle bir araya geldiler. Başkanlarımız, Sendikamızın üyelerimiz için yapmak istediği Kamu Çerçeve Protokolüne tam uyum protokolüne Üniversite Yönetim Kurulunun karşı çıktığını belirterek, işçinin haklarını alıncaya kadar eylemleri sürdüreceklerini söylediler.

Üyelerimizin sorularını yanıtlayan Genel Başkan Yardımcılarımız, çalışma hayatında yaşanan güncel konular hakkında da bilgi verdiler.

Toplantıya İstanbul Şube Başkanımız Nedime Mutlu Yıldırım, Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyemiz Ahmet Karakoç, Bursa Şube Başkanımız Selçuk Kar, TÜRK-İŞ Çanakkale Temsilcisi Osman Akkurt, Kamu - Sen Çanakkale Şube Başkanı Resul Demirbaş, Çanakkale İl Başkanımız Seçkin Yörük ve çok sayıda üyemiz katıldı.

Fotoğraflar