İSTANBUL 2 NOLU ŞUBEMİZİN OLAĞAN GENEL KURULU ÇOŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

İSTANBUL 2 NOLU ŞUBEMİZİN OLAĞAN GENEL KURULU ÇOŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

İstanbul 2 Nolu Şubemizin Olağan Genel Kurulu coşkuyla gerçekleşti. Demokrasi şöleninin yaşandığı ve tek listeyle girilen seçimde Erhan Taş ve Yönetim Kurulu Üyeleri güven tazelediler.

İstanbul’da gerçekleşen seçime Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Osman Çavuş, Süleyman Turgut, Genel Merkez Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı, İstanbul Şube Başkanı Nedime Mutlu Yıldırım, İstanbul Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Kadıköy Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve İstanbul 2 Nolu Şube delegeleri katıldılar.

Şube Olağan Genel Kurulu’nun yapılabilmesi için gerekli olan yeterlilik şartlarının tamamlandığı seçimin Divan Başkanlığını Genel Başkan Yardımcımız Osman Çavuş, yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından kürsüye çıkan Genel Başkanımız Hakan Toy, Sendikamızın çalışmaları ve kazanımları hakkında bilgi verdi. Çalışma hayatında yaşanan gelişmeleri değerlendiren Genel Başkanımız Hakan Toy, İstanbul 2 Nolu Şubemizin hizmet alanında olan üniversite hastanelerinde sendikamızın elde ettiği kazanımlar hakkında da bilgi verdi.

İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı Erhan Taş, ise yaptığı teşekkür konuşmasında, kendisine güvenen ve destek sağlayan bütün delegelere teşekkür ederek, güvenlerini boşa çıkarmayacağını söyledi. Türkiye Sağlık İşçileri Sendikasının bir neferi olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonara da işçinin ve emekçinin yanında olacağını söyledi.

Fotoğraflar