GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY, GAZİ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİNDE İŞYERİ TEMSİLCİLİK ODAMIZIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY, GAZİ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİNDE İŞYERİ TEMSİLCİLİK ODAMIZIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Genel Başkanımız Hakan Toy, Gazi Üniversitesi Gazi Hastanesinde sendikamızın İşyeri Temsilcilik odasının açılışını gerçekleştirdi.

Genel Başkanımız Hakan Toy’u ve beraberindeki heyeti hastane girişinde çiçeklerle karşılayan üyelerimiz, Genel Başkanımıza katkılarından ve emeğinden dolayı teşekkür ettiler.

Coşkulu bir havada gerçekleşen açılışa Gazi Hastanesi Başmüdürü Figen Bucak, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı, Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İşyeri Temsilcilerimiz ve çok sayıda üyemiz katıldılar.

Açılışta konuşan Genel Başkanımız Hakan Toy, temsilcilik odasının üyelerimize ve sendikamıza hayırlı olması temennisinde bulundu.

Üyelerimizin sorularını yanıtlayan Genel Başkanımız Hakan Toy, malum sendikanın hukuksuz bir şekilde dağıttığı 500 TL’ye değinerek, Sendikamızın hukuki bir şekilde üyelerinden indirimli aidat aldığını; aidattan yapılan indirimin ise 500 TL’den daha fazla olduğunu vurguladı.

Malum sendikanın, yetkili olmadıkları kurumlarda yetki devşirmek için hukuksuz bir şekilde işçiye para teklif edilmesini doğru bulmadığını belirten Genel Başkanımız Hakan Toy, “İşçilerimiz helal olmayan bir parayı çocuklarınıza yedirir misiniz? Başka kurumda çalışan işçiden aldıkları aidatları yetkiyi almak için dağıtıyorlar. Bu para helal değil. Bunu doğru bulmuyoruz.” dedi.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak 2014 yılından beri yetkili olduğumuz Gazi Hastanesinde emek mücadelesi verdiğimizi anımsatan Genel Başkanımız Hakan Toy, “Burada arkadaşlarımızda çok iyi biliyorlar ki hiç aidat almadan arkadaşlarımıza katkı sağladık. Ülkemizin ekonomik durumu belli bizde yasal çerçevelerde arkadaşlarımıza katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bu temsilcilik odamız işçilerimizin sorunlarının daha kolay çözülmesinde köprü görevi göreceğinden eminim. Burada arkadaşlarımız hak mücadelesinde el ele vererek sendikal mücadelemize güç katacaklarına inanıyorum. Bütün işçilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Fotoğraflar