GENEL SEKRETERİMİZ DOĞAN ALIÇ, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRÜ ENGİN DEMİR’İ ZİYARET ETTİ

GENEL SEKRETERİMİZ DOĞAN ALIÇ, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRÜ ENGİN DEMİR’İ ZİYARET ETTİ

Genel Sekreterimiz Doğan Alıç ve Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Genel Müdürü Engin Demir’i makamında ziyaret ettiler.

Karşılıklı iyi niyetlerin iletildiği ziyarette çalışma hayatında yaşanan gelişmeler değerlendirildi. Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Toplu Sözleşme görüşmelerinden önceki ziyaretinde toplu sözleşmeye bazı maddelerin eklenmezsin de katkısından dolayı Engin Demir’e teşekkür etti.

Üyelerimizin taleplerini Personel Genel Müdürü Demir’e aktaran Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, kurumda bazı konular üzerinde düzeltmelerin yapılması konusunda talepte bulundu.

Bakanlık ile malum sendikanın imzaladığı Toplu Sözleşmede ki muallak konuların netleştirilmesi gerektiğine dikkat çeken Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, işyerlerinde personel dağılımının kadrosuna göre yapılmamasının iş yükünü artırdığını belirtti.

Çalışan personellerin görev tanımları ve her kesin kendi kadrosunda çalışması gerektiğini vurgulayan Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Bakanlığa bağlı kurumlarda çalışan işçilerin maaşlarının tek program üzerinden yapılması ve kurum dışındaki kişilere maaş yaptırılmasının kanunsuz olduğunu dile getirerek, biran önce bu uygulamanın sonlandırılması gerektiğini söyledi.

Maaş farklılıklarının düzetilmesi, sendikal baskıların önüne geçilmesi gibi konuları da gündeme getiren Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, kurumda kalan ergenlik yaşının üzerindeki çocuklara kendi cinsiyetlerine göre personellerin görevlendirilmesinin daha uygun olacağını dile getirdi.

Fotoğraflar