GENEL SEKRETERİMİZ DOĞAN ALIÇ, HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ GÜRAN’I ZİYARET ETTİ

GENEL SEKRETERİMİZ DOĞAN ALIÇ, HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ GÜRAN’I ZİYARET ETTİ

Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran’ı makamında ziyaret etti.

Karşılıklı iyi niyetlerin belirtildiği ziyarette, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Hacettepe Üniversitesi Hastanelerinde çalışan sağlık işçilerinin taleplerini Rektör Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran’a iletti.

Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, üniversite hastanelerinde çalışan sağlık emekçilerinin taleplerini ve sorunlarını hastane yönetimi ile sendikamız arasında bir komisyon kurarak çözümler konusunda birlikte hareket edilmesi önerisinde bulundu.

Hastanelerde çalışan güvenlik personellerinin de sağlık ve sosyal hizmetler iş koluna geçirilmesi gerektiğine dikkat çeken Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, yeni dönem Toplu İş Sözleşmesinin TÜHİS ile değil de Üniversite Yönetimi ile imzalanması gerektiğinin altını çizdi.  Personel kimlik kartları için teşekkür eden Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, misafirperverliğinden dolayı Rektör Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran’a teşekkür etti.

Ziyarette Sendikamızın Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri Baştemsilcisi Bilal İlkyaz ve Temsilcimiz Ali Öztemel de hazır bulundular.

Fotoğraflar