SENDİKAMIZ VE İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİMİZ BAŞLADI

SENDİKAMIZ VE İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİMİZ BAŞLADI

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışan sağlık emekçilerinin teveccühü ile yeniden yetkiyi alan Sendikamız, işçiler adına Üniversite Rektörlüğüyle İşletme Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerini başlattı.

İşletme Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin ilk oturumuna Sendikamız adına Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Çavuş, Süleyman Turgut, Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı ve Malatya Şube Başkanımız Kenan Karateke katılırken; Üniversite adına ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek,  Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Doç. Dr. Adil Başkıran, Diş Hekimliği Fakülte Sekreteri Vahap Cömert ve Üniversiten ilgili birim amirleri katıldılar.

Sendikamızın üyeleri adına oluşturduğu taleplerin görüşüldüğü toplantının 2’ inci oturumu 20 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleşecek.

Görüşmeyle ilgili bilgi veren Genel Başkanımız Hakan Toy, “Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak sözleşme taleplerimizi işçilerimizin önerileri ve istekleri doğrultusunda hazırladık. Üniversite yönetiminin artan enflasyona işçileri ezdirmeyeceğine inanıyorum. İki tarafında işçilerin daha iyi bir hayat yaşamasını istediği kanaatindeyim. Çalışanlarımızın sıkıntılarını biliyoruz. Onların alınlarının terlerinin karşılığını alıncaya kadar masada mücadele edeceğiz. Emeği geçen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek Beye ve heyet üyelerine şahsım, sendikam adına teşekkür ederim.” dedi.

Fotoğraflar