GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY, ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ HASTANESİNDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY, ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ HASTANESİNDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Genel Başkanımız Hakan Toy, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde çalışan sağlık emekçileriyle düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Genel Başkanımız Hakan Toy, Sendikamızın Hukuk Müşaviri Av. Kadir Atıcı ve Samsun Şube Başkanımız İrfan Kalyoncu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde düzenlenen toplantıda üyelerimizle bir araya gelerek, çalışma hayatında yaşanan güncel konular ve hukuksal konularda bilgi verdiler.

Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Hakan Toy, çalışma hayatında yaşanan güncel konular ve malum sendikanın 500 TL karşılığında işçinin geleceğini sistematik bir şekilde çaldığını anlattı. Genel Başkanımız Hakan Toy, Sendikaların emek mücadelesi için var olduğunu vurgulayarak, sendikaların işçilere fitre, zekat, yardım, destek şeklinde para dağıtamayacağını, bunun yasal olmadığını gibi emek mücadelesine de zarar verdiğini söyledi.

İşçinin hukuki hakları ve hukuki konularda bilgi veren Sendikamızın Hukuk Müşaviri Av. Kadir Atıcı, üyelerimizin hukuksal konularda ki sorularını yanıtladı.

Samsun Şube Başkanımız İrfan Kalyoncu, ise Samsun Şubemizin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Programın sonunda Genel Başkanımız Hakan Toy ve beraberindeki heyet, üyelerimizin, taleplerini dinleyerek, sorularını yanıtladılar.

Fotoğraflar