GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY, ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ HASTANESİNDE ÜYELERİMİZİ ÇALIŞTIKLARI BİRİMLERDE ZİYARET ETTİ

GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY, ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ HASTANESİNDE ÜYELERİMİZİ ÇALIŞTIKLARI BİRİMLERDE ZİYARET ETTİ

İş kolumuzdaki çalışanların sorunlarını yerinde incelemek ve çözüm üretmek için ülke genelinde ziyaretlerde bulunan Genel Başkanımız Hakan Toy, son olarak Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ndeki üyelerimizi çalıştıkları birimlerde ziyaret ederek, onlarla sohbet etti.

Hastanenin birimlerini tek tek gezen Genel Başkanımız Hakan Toy, Pandeminin kahramanı sağlık işçilerini sorunlarını ve taleplerini dinledi. Sağlık emekçilerinin sorularını cevaplayan Genel Başkanımız Hakan Toy, çalışma hayatında yaşanan gelişmeler hakkında da bilgi verdiler.

İşçilerin haklı taleplerini gerekli makamlara ileteceğini söyleyen Genel Başkanımız Hakan Toy, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak her zaman işçinin emeğinin yanında durduklarını vurgulayarak, taleplerin karşılık bulması için mücadele edeceklerini söyledi.

İşyeri ziyaretlerinde Genel Başkanımız Hakan Toy’a, Sendikamızın Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı, Samsun Şube Başkanımız irfan Kalyoncu ve Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, işyeri temsilcilerimiz de eşlik ettiler.

Fotoğraflar