SENDİKAMIZ VE İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ARASINDA Kİ TOPLU İŞ SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİMİZİN 3. OTURUMU GERÇEKLEŞTİ

SENDİKAMIZ VE İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ARASINDA Kİ TOPLU İŞ SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİMİZİN 3. OTURUMU GERÇEKLEŞTİ

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları adına yürüttüğümüz İşletme Toplu İş Sözleşmemizin 3. oturumu 5 Ağustos Cuma günü gerçekleşti.

Sağlık çalışanlarının taleplerinin ele alındığı oturuma Sendikamız adına Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban, Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı, Malatya Şube Başkanımız Kenan Karateke, Malatya Şube Sekreterimiz Metin Akdemir, İşyeri Baştemsilcimiz Bilal Serin katılırken; Üniversite adına ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Doç. Dr. Adil Başkıran, Diş Hekimliği Fakülte Sekreteri Vahap Cömert ve Üniversitenin ilgili birim amirleri katıldılar.

Görüşmeyle ilgili bilgi veren Genel Başkanımız Hakan Toy, “Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak sözleşme taleplerimizi işçilerimizin önerileri ve istekleri doğrultusunda hazırlamıştık. Bu gün 3’üncü oturumumuzu gerçekleştirdik. Üniversite yönetiminin artan enflasyona işçileri ezdirmeyeceğine inanıyorum. İki tarafında işçilerin daha iyi bir hayat yaşamasını için gayret ediyoruz. Çalışanlarımızın sıkıntılarını biliyoruz. Onların alınlarının terlerinin karşılığını alıncaya kadar masada mücadele edeceğiz. Emeği geçen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek Beye ve heyet üyelerine şahsım, sendikam adına teşekkür ederim.” dedi.

Yapılan görüşmelerle ilgili Malatya Şube Başkanlığımız ve İşyeri Baştemsilcimiz, üyelerimize detaylı bilgilendirmelerde bulunacaktır.

Müzakerelerin devam ettiği toplantının 4 oturumu 18 Ağustos Perşembe günü gerçekleşecek.

Fotoğraflar