“ÇALIŞMA HAYATINDA YAŞANAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ” BAŞLIKLI EĞİTİM SEMİNERİMİZE KATILAN BİRİNCİ GRUBUN EĞİTİMLERİ SONA ERDİ

“ÇALIŞMA HAYATINDA YAŞANAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ” BAŞLIKLI EĞİTİM SEMİNERİMİZE KATILAN BİRİNCİ GRUBUN EĞİTİMLERİ SONA ERDİ

“Çalışma Hayatında Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri” başlıklı eğitim seminerimiz Aydın’ın Didim ilçesinde devam ediyor. Eğitim seminerimize katılan birinci grubun eğitimleri sona erdi. Katılımcılara sertifikalarını Genel Başkanımız Hakan Toy, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Şube Başkanlarımız taktim ettiler.

Eğitim seminerimizin ikinci oturumuna, Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen Şube Başkanlarımız, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz katıldılar.

Programın kapanış konuşmasını yapan Genel Başkanımız Hakan Toy, katılımcılara teşekkür ederek, öğrendikleri bilgileri iş yerlerinde aktarmalarını istedi.

Eğitim seminerimizin ikinci gününde Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı, Kıdem Tazminatı, yıllık izin, fazla mesai, ulusal bayramlar, genel tatil ve ücreti, işe iade davası, vergi ve sigorta kesintileri, denkleştirme, iş kanununda ki diğer konular hakkında eğitim verdi.

Programın sonunda Kayseri Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz Genel Başkanımız Hakan Toy’a spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı plaket taktim ettiler.

Sendikamızın hayat boyu eğitim düsturuna uygun olarak uzun yıllardan beri yaptığımız eğitimlere pandemi nedeniyle zorunlu olarak ara vermiştik. Uzun zamanın ardından İlkini gerçekleştirdiğimiz “Çalışma Hayatında Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri” eğitim seminerimiz iş kolumuzdaki çalışanların katılımlarıyla genel ve bölgesel olarak devam edecek.

Fotoğraflar