“ÇALIŞMA HAYATINDA YAŞANAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ” BAŞLIKLI EĞİTİM SEMİNERİMİZE KATILAN 3. GRUBUN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

“ÇALIŞMA HAYATINDA YAŞANAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ” BAŞLIKLI EĞİTİM SEMİNERİMİZE KATILAN 3. GRUBUN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

“Çalışma Hayatında Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri” başlıklı eğitim seminerimize katılan 3. grubun eğitimleri Aydın’ın Didim ilçesinde başladı.

Eğitim seminerine Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban, Osman Çavuş ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen üyelerimiz katıldılar.

Programda konuşan Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban ve Osman Çavuş çalışma hayatında yaşanan güncel konuları değerlendirerek, sendikamızın faaliyetlerini anlattılar. Başkanlarımız, katılımcılardan eğitimde öğrendikleri bilgileri işyerlerinde ki çalışma arkadaşlarına aktarmalarını istediler.

3. grubun katıldığı eğitim seminerinin ilk gününde konuşmaların ardından Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Araştırma Görevlisi Erkan Kıdak, çalışma hayatındaki genel konular hakkında eğitim verdi.

Sendikamızın hayat boyu eğitim düsturuna uygun olarak uzun yıllardan beri yaptığımız eğitimlere pandemi nedeniyle zorunlu olarak ara vermiştik. Uzun zamanın ardından ikincisini gerçekleştirdiğimiz “Çalışma Hayatında Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri” başlıklı eğitim seminerimiz iş kolumuzdaki çalışanların katılımlarıyla genel ve bölgesel olarak devam edecek.

Fotoğraflar