“ÇALIŞMA HAYATINDA YAŞANAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ” BAŞLIKLI EĞİTİM SEMİNERİMİZE KATILAN 3. GRUPTAKİ ÜYELERİMİZ SERTİFİKALARINI ALDILAR

“ÇALIŞMA HAYATINDA YAŞANAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ” BAŞLIKLI EĞİTİM SEMİNERİMİZE KATILAN 3. GRUPTAKİ ÜYELERİMİZ SERTİFİKALARINI ALDILAR

“Çalışma Hayatında Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri” başlıklı eğitim seminerimiz Aydın’ın Didim ilçesinde devam ediyor. Eğitime katılan üyelerimiz eğitim sertifikalarını aldılar.

Seminere Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Osman Çavuş, Süleyman Turgut, Sendikamızın Hukuk Müşaviri Av. Kadir Atıcı ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen üyelerimiz katıldılar.

Programın kapanış konuşmasını yapan Genel Başkanımız Hakan Toy, çalışma hayatında yaşanan güncel konuları değerlendirerek, sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Genel Başkanımız Hakan Toy, katılımcılardan eğitimde öğrendikleri bilgileri işyerlerinde ki çalışma arkadaşlarına aktarmalarını istedi.

İlk yarıda sosyal medya kullanımı ve sosyal medyanın öneminin anlatıldığı programın ikinci yarısında ise Sendikamızın Hukuk Müşaviri Av. Kadir Atıcı, kıdem tazminatı, yıllık izin, fazla mesai, ulusal bayramlar, genel tatil ve ücreti, işe iade davası, vergi ve sigorta kesintileri, denkleştirme, iş kanununda ki diğer konular hakkında eğitim verdi.

Sendikamızın hayat boyu eğitim düsturuna uygun olarak uzun yıllardan beri yaptığımız eğitimlere pandemi nedeniyle zorunlu olarak ara vermiştik. Uzun zamanın ardından gerçekleştirdiğimiz “Çalışma Hayatında Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri” eğitim seminerimiz iş kolumuzdaki çalışanların katılımlarıyla genel ve bölgesel olarak devam edecek.

Fotoğraflar