“ÇALIŞMA HAYATINDA YAŞANAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ” BAŞLIKLI EĞİTİM SEMİNERİMİZE KATILAN 4. GRUBUN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

“ÇALIŞMA HAYATINDA YAŞANAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ” BAŞLIKLI EĞİTİM SEMİNERİMİZE KATILAN 4. GRUBUN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

“Çalışma Hayatında Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri” başlıklı eğitim seminerimize katılan 4. grubun eğitimleri Aydın’ın Didim ilçesinde başladı.

Eğitim seminerine Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Süleyman Turgut, Sendikamızın Hukuk Müşaviri Av. Kadir Atıcı  ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen üyelerimiz katıldılar.

Programın açılış konuşmasını yapan Genel Başkanımız Hakan Toy, sendikamızın faaliyetleri ve iş kolumuzda elde ettiği kazanımlar hakkında bilgi verdi. Çalışma hayatında yaşanan güncel konuları değerlendiren Genel Başkanımız Hakan Toy, katılımcılardan eğitimde öğrendikleri bilgileri işyerlerinde ki çalışma arkadaşlarına aktarmalarını istedi.

Selamlama konuşması yapan Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban ve Süleyman Turgut, ise alanlarıyla ilgili bilgi verdiler.

Konuşmaların ardından Sendikamızın Hukuk Müşaviri Av. Kadir Atıcı, kıdem tazminatı, yıllık izin, fazla mesai, ulusal bayramlar, genel tatil ve ücreti, işe iade davası, vergi ve sigorta kesintileri, denkleştirme, iş kanununda ki diğer konular hakkında bilgi vererek, soruları yanıtladı.

Sendikamızın hayat boyu eğitim düsturuna uygun olarak uzun yıllardan beri yaptığımız eğitimlere pandemi nedeniyle zorunlu olarak ara vermiştik. Uzun zamanın ardından ikincisini gerçekleştirdiğimiz “Çalışma Hayatında Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri” başlıklı eğitim seminerimiz iş kolumuzdaki çalışanların katılımlarıyla genel ve bölgesel olarak devam edecek.

Program sonunda Gaziantep’ten gelen üyelerimiz Genel Başkanımız Hakan Toy’a işinin çok zor olduğunu beyan ederek, zorluklara karşı sabır çekmesi ve işçinin önünde dimdik yürümesi için tesbih hediye ettiler.

Fotoğraflar