GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY, BEÜ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİNDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZİN DÜZENLEDİĞİ TOPLANTIYA KATILDI

GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY, BEÜ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİNDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZİN DÜZENLEDİĞİ TOPLANTIYA KATILDI

Genel Başkanımız Hakan Toy, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde çalışan üyelerimizin düzenlediği toplantıya katılarak, bilgilendirmelerde bulundu.

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı, Zonguldak’a giderek Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde çalışan üyelerimizin düzenledikleri toplantıya katıldılar.

Toplantıda, yetki sürecinde doğrudan, adaletten, alın terinden, çocukların geleceğinden, emekten ve ekmekten yana sendikamızın yanında dimdik duran üyelerimize teşekkür eden Genel Başkanımız Hakan Toy, yeni toplu sözleşme süreci hakkında bilgi verdi.

Artan enflasyon rakamlarına ve hayat pahalılığına dikkat çeken Genel Başkanımız Hakan Toy, öncesinde olduğu gibi bundan sonrada pandeminin kahramanları sağlık ve sosyal hizmetler çalışanlarını hayat pahalığına ezdirmeyeceklerini söyledi.

Genel Başkanımız Hakan Toy, toplantıda çalışma hayatında yaşanan güncel konuları da değerlendirerek, üyelerimizin sorularını cevapladı.

Sendikamızın faaliyetleri ve üyeleri için elde ettiği kazanımları anlatan Genel Sekreterimiz Doğan Alıç ise kendi alanıyla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Sendikamızın Hukuk Müşaviri Av. Kadir Atıcı, ise iş kanunları ve genel hukuki konularda bilgi vererek, üyelerimizin sorularını cevapladı.

Fotoğraflar