GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY, ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİNDE ÇALIŞAN PANDEMİNİN KAHRAMANLARI SAĞLIK İŞÇİLERİNİ BİRİMLERİNDE ZİYARET ETTİ

GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY, ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİNDE ÇALIŞAN PANDEMİNİN KAHRAMANLARI SAĞLIK İŞÇİLERİNİ BİRİMLERİNDE ZİYARET ETTİ

İş kolumuzdaki çalışanların sorunlarını yerinde incelemek ve çözüm üretmek için ülke genelinde ziyaretlerde bulunan Genel Başkanımız Hakan Toy, son olarak Zonguldak’a gitti. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesinde ve Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesinde çalışan pandeminin kahramanları sağlık işçilerini çalıştıkları birimlerde ziyaret ederek, taleplerini dinledi.

Hastanelerin birimlerini tek tek gezen Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç ve Sendikamızın Hukuk Müşaviri Av. Kadir Atıcı, pandeminin kahramanı sağlık işçilerini sorunlarını ve taleplerini çalıştıkları poliklinikleri ziyaret ederek dinlediler.

Sağlık emekçilerinin sorunlarını dinleyerek, sorularını cevaplayan Genel Başkanımız Hakan Toy, yetki sürecinde sendikamıza destek veren üyelerimize teşekkür etti. Sendikamız ve Üniversite Rektörlüğü arasında yapılacak olan Toplu Sözleşme ile ilgilide bilgi veren Genel Başkanımız Hakan Toy, artan hayat pahalılığı karşısında üyelerimizi rahatlatacak en iyi kazanımları elde etmek için mücadele edeceklerini vurguladı.

İşçilerin haklı taleplerini gerekli makamlara ileteceğini söyleyen Genel Başkanımız Hakan Toy, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak her zaman işçinin emeğinin yanında durduklarının altını çizdi.

Genel Başkanımız Hakan Toy ve beraberindeki heyet birim ziyaretlerinin ardından, sendikamızın hastanedeki işyeri temsilcilik odasını ziyaret ederek burada da bir süre üyelerimizle sohbet ettiler.

Fotoğraflar