GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULUMUZDAN VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ DURSUN ODABAŞ TIP MERKEZİNE BÜYÜK ÇIKARMA

GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULUMUZDAN VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ DURSUN ODABAŞ TIP MERKEZİNE BÜYÜK ÇIKARMA

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Osman Çavuş, Süleyman Turgut, Sendikamızın Hukuk Müşaviri Av. Kadir Atıcı ve Diyarbakır Şube Başkanımız Zülküf Cantürk, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi’nde ziyaretlerde bulundular.

Üyelerimiz tarafından coşkuyla karşılanan Başkanlarımız, üyelerimizi çalıştıkları birimlerde tek tek ziyaret ederek, çalışma koşulları hakkında bilgi alarak, çalışma hayatına yönelik konularda fikir alışverişinde bulundular.

BAŞKANLARIMIZ, DÜZENLENEN TOPLANTIDA ÜYELERİMİZE BİLGİLENDİRMELERDE BULUNDULAR

Genel Başkanımız Hakan Toy ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz, hastane temsilcilerimiz tarafından düzenlenen toplantıya katıldılar. Toplantıda Genel Başkanımız Hakan Toy, sendikamıza olan güvenlerinden ve desteklerinden dolayı Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi’nde çalışan sağlık emekçilerine teşekkür ederek, güvenlerini boşa çıkartmayacaklarını vurgulayarak, sosyal, özlük ve ekonomik haklarını geliştirmek için en iyi şekilde mücadele edeceklerini söyledi.

Programda konuşan Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Osman Çavuş, Süleyman Turgut, ise kendi alanlarıyla ilgili bilgi vererek; ekonomik şartların ağırlaştığına dikkat çekerek, hayat pahalılığına karşı işçinin enflasyona ezdirilmemesi gerektiğini vurguladılar.

Sendikamızın Hukuk Müşaviri Av. Kadir Atıcı, ise iş kanunları ve genel hukuki konularda bilgilendirmelerde bulundu.

BAŞKANLARIMIZ, BAŞHEKİM VE BİRİM MÜDÜRLERİNİ ZİYARET ETTİLER

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Hukuk Müşavirimiz, Başhekim Doç. Dr. Ümit Haluk İliklerden’i makamında ziyaret ettiler.

Çalışma hayatında yaşanan güncel konuların değerlendirildiği ziyarette, karşılıklı iyi niyet temennisinde bulunuldu. Üyelerimizin taleplerini Başhekim Doç. Dr. Ümit Haluk İliklerden’ e aktaran Genel Başkanımız Hakan Toy, sağlık emekçilerinin mutluluğu için Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak el ele vermeye hazır olduklarını söyledi.

Başkanlarımız Başhekim ziyaretinin ardından Müdürlükleri de ziyaret ettiler.

Fotoğraflar