SENDİKAMIZ, SAĞLIK VE SOSYAL HİZMETLER İŞÇİLERİYLE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

SENDİKAMIZ, SAĞLIK VE SOSYAL HİZMETLER İŞÇİLERİYLE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Van Şubemiz üyelerimizin hizmetine açıldı. Sendikamız, Sağlık ve Sosyal Hizmetler İşçileriyle büyümeye, büyüdükçe güçlenmeye, güçlendikçe de üyelerine kazandırmaya devam ediyor.

Sendikamızın üniversite hastanelerinde elde ettiği sosyal, özlük ve ekonomik kazanımlara duyarsız kalmayarak yeni dönemde sendikamıza üye olan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi’nde çalışan sağlık emekçilerimizin sorunlarını yerinde çözmek, taleplerine anında karşılık vermek ve her zaman olduğu gibi üyelerimizin iyi günde kötü günde yanında olmak; sendikamıza kolaylıkla ulaşmalarını sağlamak için Van Şube Başkanlığımızı üyelerimizin hizmetine açtık.

Açılış törenine Genel Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Osman Çavuş, Süleyman Turgut, Sendikamızın Hukuk Müşaviri Av. Kadir Atıcı, Diyarbakır Şube Başkanımız Zülküf Cantürk, Van’daki işyeri temsilcilerimiz, üyelerimiz kaldılar.

Sağlık işçilerinin kurduğu Sendikamız, kurulduğu günden beri, işçinin, refah seviyesini artırmak için var gücüyle mücadelesini sürdürüyor. Hükümetlerin değil işçinin sendikası olan Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası, üyelerine daha iyi hizmet verebilmek adına, işçinin sendikamıza en rahat şekilde ulaşabilmesi için teşkilat ağımızı genişletiyoruz.

İşçinin derdini yerinde çözmeye çalışan sendikamız, bütün illeri, ilçeleri kapsayacak şekilde oluşturduğumuz teşkilat ağımıza yenilerini ekleyerek sağlık ve sosyal hizmetler işçileriyle büyümeye, büyüdükçe güçlenmeye, güçlendikçe de üyelerimizi kazandırmaya devam ediyoruz.

Açılışta konuşan Genel Başkanımız Hakan Toy, Van Şubemizin hayırlı olması temennisinde bulunarak şunları söyledi:

“Van ilinde şube açmak için bize destek veren tüm işçi emekçi dostlarımızla birlikte verdiğimiz mücadeleyle Türkiye Sağlık – İş’in ve TÜRK-İş’in Bayrağını buraya diktik. İnşallah bu şubemizde TÜRK-İŞ’imize, Sendikamıza ve üyelerimize hayırlar getirsin, İşçilerimize hayırlı hizmetler veren bir yuva olsun.”

GENEL MERKEZ YÖNETİMKURULU ÜYELERİMİZ, VAN ŞUBE YÖNETİM KURULUMUZLA YENİ YOL HATİTASINI BELİRLEDİLER

Genel Başkanımız Hakan Toy ve Genel Merkez Yönetim Kurulumuz, yeni açılan şubemizde, Van Şube Başkanımız Taner Tüci ve Şube Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, bundan sonra ki süreçte yürütülecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular. Yeni stratejiler geliştirerek, yol haritasını belirlediler.

VAN ŞUBE YÖNETİM KURULUMUZA ŞU İSİMLER ATANDI:

Şube Başkanlığına:               Taner Tüci

Şube Başkan Yardımcısı:      Sacit Çiftçi

Şube Başkan Yardımcısı:      Mesut Çiftçi

Şube Mali Sekreteri:              Vedat Balkış

Şube Sekreteri:                     Bekir Oflas

Video

Fotoğraflar