GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE, ÖĞRETMENLERİMİZE BÜYÜK SÜRPRİZ.

GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE, ÖĞRETMENLERİMİZE BÜYÜK SÜRPRİZ.

Genel Başkanımız Hakan Toy, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Sendikamızın yaptırdığı Ankara Keçiören’de bulunan Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası ilkokulunu ve Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası ortaokulunu ziyaret ederek, düzenlenen programda, öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Genel Başkanımız Hakan Toy, Sendikamızın Ankara Keçiören’de yaptırdığı, sendikamızın ismini taşıyan ilkokul ve ortaokulu 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ziyaret etti. Ziyarete Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı eşlik etti.

Programda konuşan Genel Başkanımız Hakan Toy, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı emanet ettiğimiz siz kıymetli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak kurulduğumuz ilk günden beri eğitime çok önem veriyoruz. Bu okullar sendikamızın eserleri. Biz burada yetiştirdiğiniz öğrencilerle, siz değerli öğretmenlerimizle gurur duyuyoruz. Sendikamızın logosunun burada olması da bizi ayrıca gururlandırıyor. Biz bu görevlerde olduğumuz sürece sizlere hizmet etmeye ve her zaman sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz. Sizler burada vatanını, bayrağını seven nesiller yetiştiriyorsunuz. Bizde bu yolda sizlerin yanında olacak ve sizlere hizmet edeceğiz. İyi ki varsınız. Sizleri ayakta alkışlıyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Genel Başkanımız Hakan Toy, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası İlkokulu Müdürü Hilmi Aktaş’a ve Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Ortaokul Müdürü Fikri Aras’a üyelerimiz adına birer Türk Bayrağı taktim etti. Görev yapan her bir öğretmenlerimize hediye takdim ederek, başarılar diledi.

Fotoğraflar