SENDİKAMIZ VE EPSU ORTAKLIĞINDA EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR

SENDİKAMIZ VE EPSU ORTAKLIĞINDA EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR

İşçilerde örgütlenmenin gerekliliği konusunda farkındalık yaratılması maksadıyla EPSU ile iş birliği içerisinde İstanbul’da düzenlediğimiz eğitimlerimiz devam ediyor.

Programa Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Süleyman Turgut, EPSU’ nun görevlendirdiği eğitmenler Polonya'dan Agnieszka Ghınararu, Romanya'dan Monica Avram, program koordinatörü Barış Dülger ve Sendikamızın Uzmanı Özlem Ataş katıldılar.

Eğitimde katılımcılara, işçileri daha etkin şekilde örgütleyebilme adına pratik beceriler kazandırılması hedeflenmektedir.

Eğitimin açılış konuşmasını yapan Genel Başkanımız Hakan Toy, en etkili ortak eylem biçiminin örgütlenmek olduğunu belirterek, bu eğitimle birlikte katılımcıların rahatlıkla sendikal örgütlenmeyi engelleyen klişeleşmiş görüşleri reddeden argümanlar sunacağını söyledi.

Genel Başkanımız Hakan Toy, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak güçlü bir örgütlenme yapısına sahip olduklarını vurgulayarak, amaçlarının İstanbul başta olmak üzere ülke genelinde daha da güçlü hale gelmek olduğunun altını çizdi.

Konuşmaların ardından EPSU tarafından verilen eğitimde görevli olarak Polonya'dan gelen Agnieszka Ghınararu ve Romanya'dan gelen Monica Avram alanlarıyla ilgili eğitim verdiler.

İki gün sürecek eğitim programımız yarın ki oturumun ardından tamamlanacak.

Fotoğraflar