BAŞKANLARIMIZ, PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ’NDE İŞVERENİN VERDİĞİ MALİ TEKLİFİ KABUL ETMEYEREK MASADAN KALKTILAR

BAŞKANLARIMIZ, PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ’NDE İŞVERENİN VERDİĞİ MALİ TEKLİFİ KABUL ETMEYEREK MASADAN KALKTILAR

Genel Başkanımız Hakan Toy ve beraberindeki heyet Pamukkale Üniversitesi Hastanelerinde çalışan sağlık emekçileri adına yürüttükleri Toplu İş Sözleşme masasında işverenin mali teklifini kabul etmediler. Yaşanan ekonomik krizinin ve hayat pahalılığının göz önüne alınarak, işverenin mali teklifini güncellemesini istediler.

Sendikamıza güvenerek yetki veren sağlık emekçilerinin alın teri ve emeklerinin karşılığını almak, sofralarına bir lokma ekmek daha fazla koymak için üniversite yetkilileriyle yapılan Toplu İş Sözleşme müzakerelerine Sendikamız adına Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban, Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı, İzmir Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi İşyeri temsilcilerimizin katıldılar.

Toplantıda işverenin sunduğu mali teklifi kabul etmeyen Genel Başkanımız Hakan Toy ve Sendikamızın heyeti, işverenin yaşanan ekonomik krizi ve hayat pahalılığını göz önüne alarak teklifini güncellemesi için toplantının bir sonraki oturumunun yapılmasına karar verildi.

Fotoğraflar