SENDİKAMIZ VE SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ARASINDAKİ TOPLU SÖZLEŞME MARATONU BAŞLADI

SENDİKAMIZ VE SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ARASINDAKİ TOPLU SÖZLEŞME MARATONU BAŞLADI

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde çalışan üyelerimizin alın teri ve emeklerinin karşılığını almak için toplu sözleşme maratonu başladı.

Sendikamızın Genel Merkezinde gerçekleşen toplantıya sağlık emekçileri adına Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcımız Osman Çavuş, Sendikamızın Hukuk Müşaviri Av. Kadir Atıcı, Sendikamızın Uzmanı Hilal Konuk, Konya Şube Başkanı Recep Kaplan, Şube Sekreteri Kudret Ateş, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi İşyeri Baştemsilcisi Ali Gezgin, İşyeri Temsilcisi Mustafa Yılmaz katılırken, Üniversite adına ise Türk Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası (TÜHİS) Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Şerefettin Güler, Başuzman Fatma Taşkın, Uzman Osman Adigüzel, Uzman Yardımcısı Eymen Özben, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Müdür Yardımcısı ve Disiplin  Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erkal, Hastane Müdür Yardımcısı ve İnsan Kaynakları Müdürü Eyüp Gökçe, Sürekli İşçi Birimi Sorumlusu Ali Bolat katıldı.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde çalışan sağlık emekçilerinin talepleri üzerinde karşılıklı müzakereler yapılan toplantıda kalan maddelerin görüşülmesi için ilerleyen tarihlerde yeni bir toplantı daha yapılmasına karar verildi.

Fotoğraflar