VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİNDE ÇALIŞAN SAĞLIK EMEKÇİLERİ İÇİN İKİ GÜNDÜR MASADAYIZ

VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİNDE ÇALIŞAN SAĞLIK EMEKÇİLERİ İÇİN İKİ GÜNDÜR MASADAYIZ

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi’nde çalışan üyelerimizin alın teri ve emeklerinin karşılığını almak için iki gündür masadayız.

Üniversite hastanesinde çalışan sağlık emekçilerinin taleplerinin müzakere edildiği toplantıya üyelerimiz adına Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban, Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı, Van Şube Başkanımız Taner Tuci, Van Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İşyeri temsilcilerimiz katılırken üniversite adına ise Rektörlük temsilcileri katıldılar.

Sağlık emekçilerinin taleplerinin üzerinde karşılıklı müzakereler yapıldığı toplantıda, ücret ve mali taleplerin olduğu maddelerin değerlendirilmesi için bir sonraki toplantıda görüşülmesine karar verildi.

GENEL BAŞKANIMIZ, TOPLU SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ

İki gün üst üste yapılan toplu sözleşme görüşmelerinin ardından Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban, Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı ve Van Şube Başkanımız Taner Tuci, hastanenin toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya katılarak üyelerimize süreç hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Sağlık emekçilerinin sorularını yanıtlayan Başkanlarımız, üyelerimizin yüzünü güldürecek bir toplu sözleşme imzalamak için masadaki mücadeleyi var güçleriyle sürdürdüklerini söylediler.

Fotoğraflar