GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY VE BERABERİNDEKİ HEYET KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ BAŞHEKİMİ PROF.DR. AKSU’YU ZİYARET ETTİLER

GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY VE BERABERİNDEKİ HEYET KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ BAŞHEKİMİ PROF.DR. AKSU’YU ZİYARET ETTİLER

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban, Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı, Kocaeli Şube Başkanımız Meral Oğuz, Kocaeli Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve İşyeri Temsilcilerimiz, Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. M. Görkem Aksu’yu makamında ziyaret ettiler.

Karşılıklı iyi niyet temennilerinin belirtildiği ziyarette Hastanede çalışan sağlık emekçilerinin talepleri hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

Kocaeli Üniversitesi Hastanesinde Çalışan Sağlık Emekçileri İçin Masadaki Mücadelemiz Devam Ediyor

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban ve beraberlerindeki heyetle Başhekim Prof. Dr. M. Görkem Aksu ziyaretinin ardından Kocaeli Üniversitesi Hastanelerinde çalışan sağlık emekçilerinin alın teri ve emeklerinin karşılığını almak için Toplu Sözleşme oturumunu katıldılar.

Sağlık emekçilerinin alın teri ve emeklerinin karşılığını almak, sofralarına bir lokma ekmek fazladan koymak, sosyal, ekonomik, özlük haklarını iyileştirmek için Toplu İş Sözleşme müzakerelerimiz sonucunda sağlık emekçilerinin idari ve mali taleplerinin bir kısmı üzerinde mutabakata varıldı. Kalan taleplerin görüşülmesi için ilerleyen tarihlerde yeni bir toplantı daha yapılmasına karar verildi.

Fotoğraflar