SENDİKAMIZ VE VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ ARASINDA MÜZAKERE EDİLEN TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ GÖRÜŞMELERİNDE YENİ KAZANIMLAR ELDE EDİLEREK ANLAŞMA SAĞLANDI

SENDİKAMIZ VE VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ ARASINDA MÜZAKERE EDİLEN TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ GÖRÜŞMELERİNDE YENİ KAZANIMLAR ELDE EDİLEREK ANLAŞMA SAĞLANDI

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi’nde çalışan üyelerimizin alın teri ve emeklerinin karşılığını almak için Genel Başkanımız Hakan Toy öncülüğünde yürütülen toplu iş sözleşme görüşmelerinde üniversite temsilcileriyle, taleplerimiz üzerinde işçilerimiz lehine anlaşma sağlandı. Üyelerimize hayırlı olsun.

Genel Başkanımız Hakan Toy’un, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizin, Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı’nın, Van Şube Başkanımız Taner Tuci’nin, Van Şube Yönetim Kurulu Üyelerimizin, Tıp Merkezi baştemsilcimizin, işyeri temsilcilerimizin ve üyelerimizin desteğiyle büyük mücadeleler sonucunda Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi’nde çalışan sağlık emekçilerine yeni ekonomik, sosyal ve özlük haklar kazandıracak İşletme Toplu İş Sözleşmesi birçok yeni kazanım ile  mutabakata varıldı. Mutabakat metninin redakte edilmesinin ardından üyelerimiz ile paylaşılarak imza altına alınacak. Üyelerimize, işverene ve sendikamıza hayırlı olsun.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü’nde gerçekleşen toplantıya Sendikamız adına Genel Başkanımız Hakan Toy, Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı, Van Şube Başkanımız Taner Tuci, Van Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Tıp Merkezi baştemsilcimiz, işyeri temsilcilerimiz katılırken, Üniversite adına ise Rektör Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenay Baydaş, Genel Sekreter Cahit Tekin, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Ümit Haluk İliklerden ve Rektörlük temsilcileri katıldılar.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak üyelerimiz adına sözleşme görüşmelerini yürüten ve emeği geçen Genel Başkanımız Hakan Toy’a, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Hamdullah Şevli’ye Sendikamızın ve üniversitenin toplu sözleşme heyetine, bize inanan üyelerimize teşekkür ederiz.

Fotoğraflar