ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZİN ALINTERİ VE EMEKLERİNİN KARŞILIĞI İÇİN VERDİĞİMİZ MÜCADELE KAZANIMA DÖNÜŞTÜ

ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZİN ALINTERİ VE EMEKLERİNİN KARŞILIĞI İÇİN VERDİĞİMİZ MÜCADELE KAZANIMA DÖNÜŞTÜ

Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde çalışan sağlık emekçilerinin alınteri ve emeklerinin karşılığı için masada verdiğimiz mücadele kazanıma dönüştü. Üyelerimize hayırlı olsun.

TÜHİS’te yapılan imza törenine Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı, Erzurum Şube Başkanımız Ergün Deniz, Sendikamızın Uzmanı Barış Dülger, Erzurum Şube Yönetim Kurulu Üyelerimizin yanı sıra TÜHİS yetkilileri katıldılar.

Sağlık emekçilerinin alın teri ve emeklerinin karşılığını almak, sofralarına bir lokma ekmek koymak, mevcut haklarını iyileştirmek, sosyal, ekonomik ve özlük haklarını geliştirmek için gece gündüz demeden mücadele eden Genel Merkez Yönetim Kurulumuz ve Erzurum Şube Yönetim Kurulu Üyelerimizin, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde baştemsilcimizin, işyeri temsilcilerimizin ve üyelerimizin gayretli mücadeleleri sonuç verdi. Yapılan İşletme Toplu İş Sözleşmesiyle üyelerimizin yüzünü güldürecek yeni haklar aldık.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak sözleşmenin imzalanma sürecinde sabırlı bir şekilde sendikamıza destek veren üyelerimize, emeği geçen Genel Başkanımız Hakan Toy’a, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimize, sendikamızın personeline, TÜHİS yetkililerine ve toplu sözleşme heyetine teşekkür ederiz.