UŞAK ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ’NDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZE YENİ TOPLU İŞ SÖZLEŞMELERİ HAYIRLI OLSUN

UŞAK ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ’NDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZE YENİ TOPLU İŞ SÖZLEŞMELERİ HAYIRLI OLSUN

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak, Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde çalışan sağlık emekçilerinin alınteri ve emeklerinin karşılığını almak, sofralarına bir lokma ekmek fazladan koymak, sosyal, ekonomik, özlük haklarını iyileştirmek ve refah seviyelerini artırmak için yeni toplu iş sözleşmelerini imzaladık. Sağlık emekçilerine hayırlı olsun.

Toplantıya işçiler adına Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban, Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı, Sendikamızın Uzmanı Barış Dülger, Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hastanesi Baştemsilcimiz Ali Karahan TÜHİS yetkilileri katıldılar.

TÜHİS’te gerçekleşen toplantıda sağlık emekçilerinin taleplerinin yer aldığı maddelerin tamamı Kamu Çerçeve Protokolüne uygun bir şekilde bağıtlandı.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak sözleşmenin imzalanma sürecinde sabırlı bir şekilde sendikamıza destek veren üyelerimize, emeği geçen Genel Başkanımız Hakan Toy’a, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimize, sendikamızın personeline, TÜHİS yetkililerine ve toplu sözleşme heyetine teşekkür ederiz.

Fotoğraflar