EMEĞİN VE ALIN TERİNİN ADRESİ TÜRKİYE SAĞLIK İŞÇİLERİ SENDİKASI ÜYELERİYLE OMUZ OMUZA MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR

EMEĞİN VE ALIN TERİNİN ADRESİ TÜRKİYE SAĞLIK İŞÇİLERİ SENDİKASI ÜYELERİYLE OMUZ OMUZA MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR

1961 yılından beri emeğin ve alın terinin adresi, sağlık ve sosyal hizmetler işçilerinin kalesi Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası, üyeleriyle omuz omuza vererek masadaki mücadelesini sürdürüyor. Üyelerine kazandırmaya devam ediyor.

Ülkemizdeki Üniversite Hastanelerinde çalışan sağlık emekçilerinin çoğunluğunun temsilcisi olarak yaptığımız sözleşmeler, üyelerimizin yüzünü güldürüyor.

Sendikamıza güvenip geleceklerini emanet eden Gazi Üniversitesi Gazi Hastanesinde ve Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde çalışan sağlık emekçileri bayram öncesinde mutlu edecek toplu iş sözleşmesi imzalandı. Üyelerimize hayırlı olsun.

TÜHİS’te yapılan imza törenine Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı, Sendikamızın Uzmanı Barış Dülger, Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Hastane baştemsilcilerimiz ve işyeri temsilcilerimizin yanı sıra TÜHİS yetkilileri katıldılar.

Zorlu gecen görüşmelerin ardından bugün yapılan toplantıda sağlık emekçilerinin taleplerinin yer aldığı maddelerin tamamı Kamu Çerçeve Protokolüne uygun bir şekilde bağıtlandı.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak sözleşmenin imzalanma sürecinde sabırlı bir şekilde sendikamıza güvenerek destek veren üyelerimize, emeği geçen Genel Başkanımız Hakan Toy’a, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimize, sendikamızın personeline, TÜHİS yetkililerine ve toplu sözleşme heyetine teşekkür ederiz.

Fotoğraflar