ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİNDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZİN ALINTERİ VE EMEKLERİ İÇİN VERDİĞİMİZ MÜCADELE KAZANIMA DÖNÜŞTÜ

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİNDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZİN ALINTERİ VE EMEKLERİ İÇİN VERDİĞİMİZ MÜCADELE KAZANIMA DÖNÜŞTÜ

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan sağlık emekçilerinin alınteri ve emeklerinin karşılığı için masada verdiğimiz mücadele kazanıma dönüştü. Üyelerimize yeni haklar kazandıracak toplu iş sözleşmesi hayırlı olsun.

TÜHİS’te yapılan imza törenine sağlık emekçileri adına Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban, Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı, Eskişehir Şube Başkanımız Recep Öztürk, Sendikamızın Uzmanı Barış Dülger, Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, işyeri baştemsilcimiz ve işyeri temsilcilerimizin yanı sıra TÜHİS yetkilileri katıldılar.

Zorlu gecen görüşmelerin ardından bugün yapılan toplantıda sağlık emekçilerinin taleplerinin yer aldığı maddelerin tamamı Kamu Çerçeve Protokolüne uygun bir şekilde bağıtlandı.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak sözleşmenin imzalanma sürecinde sabırlı bir şekilde sendikamıza güvenerek destek veren üyelerimize, emeği geçen Genel Başkanımız Hakan Toy’a, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimize, sendikamızın personeline, TÜHİS yetkililerine ve toplu sözleşme heyetine teşekkür ederiz.