Başkanlarımız, Sağlık Sen Genel Başkanı Durmuş’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Başkanlarımız, Sağlık Sen Genel Başkanı Durmuş’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Genel Başkanımız Hakan Toy ve beraberindeki heyet Sağlık - Sen’ in Genel Başkanlığına seçilen Semih Durmuş’u makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Ziyarette Genel Başkanımız Hakan Toy’un yanı sıra Genel Mali Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Demirci ve Sendikamızın Hukuk Müşaviri Kadir Atıcı yer aldı.

Semih Durmuş’un Genel Başkanlığa seçilmesinin Sağlık-Sen ve Sağlık camiası için büyük kazanç olduğuna dikkat çeken Genel Başkanımız Hakan Toy, bu güne kadar sağlık ve sosyal hizmetler iş koluna büyük katkıları olan Sağlık-Sen ile el ele vererek daha güzel işler başaracaklarını emin olduğunu belirtti. Genel Başkanımız Toy, “Sendikacılık tarihine bakıldığında Mustafa Başoğlu ve Mehmet Akif İnan gibi iki büyük değeri görürsünüz. Bu iki büyük değer sendikacılığın kutup yıldızları gibidir. Sağlık İş Sendikası ve Sağlık-Sen bu iki büyük insanın açtıkları yoldan bir an olsun ayrılmadan yollarına devam etmektedir. Biz 1961 yılından bu zamana kadar Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak işçinin alın terinden yana olduk. Bundan sonrada Semih Başkanımız önderliğindeki Sağlık – Sen ile de el ele vererek Sağlık ve Sosyal Hizmetler alanındaki çalışanların sıkıntılarını birlikte çözeceğimize eminim” diye konuştu.

Mustafa Başoğlu’nun ve Mehmet Akif İnan’ın sendikacılık tarihindeki yerlerine ve Türkiye’ de ki sendikal harekete katmış oldukları değerlere dikkat çeken Sağlık - Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Türkiye’nin en zor zamanlarında Mustafa Başoğlu’nun, Memur-Sen’in ve Sağlık – Sen’in kuruluşunda büyük katkıları olduğunu hatırlattı. Mustafa Başoğlu’nun 28 Şubat’ ta, bütün darbecilere karşı tek başına mücadele ettiğini söyleyen Durmuş, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Türkiye’deki Sendikal harekete ve Sağlık, Sosyal Hizmetler alanındaki çalışanlara büyük katkılarının olduğunu dile getirdi.

Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, milletin manevi önderlerinden ve Türkiye’deki sendikal hareketin öncüleri Mehmet Akif İnan ile Mustafa Başoğlu’nu rahmetle andığını belirterek ziyaretlerinden dolayı Hakan Toy’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Genel Başkanımız Hakan Toy, Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş’a iyi niyetin ve temizliğin sembolü olan bir su ibriği hediye etti.

Fotoğraflar