Başkanlarımız İzmir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tanğlay’ ı Ziyaret Ettiler.

Başkanlarımız İzmir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tanğlay’ ı Ziyaret Ettiler.

Genel Başkanımız Hakan Toy ve beraberindeki heyet İzmir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nesim Tanğlay’ ı makamında ziyaret ettiler.

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Teşkilatlanma ve Eğitim Sekreterimiz Osman Çavuş, Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı, İzmir Şube Başkanımız Adem Sarıçoban, İzmir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nesim Tanğlay’ ı makamında ziyaret ederek, il müdürlüğü çalışanların taleplerini ve sıkıntılarını aktardılar.

Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Hakan Toy, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak kuruldukları günden beri işçinin alın terinden ve emeğinin karşılığını almak için mücadele ettiklerini söyledi. Evine helal lokma götürebilmek için her türlü cefayı çeken işçilerin yaşadığı sıkıntılara karşı sendika olarak hiçbir zaman kayıtsız kalmadıklarını vurgulayan Genel Başkanımız Hakan Toy, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak İzmir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerinde çalışanların taleplerini birinci ağızdan İzmir’ de en yetkili makama ilettiklerini söyledi.

İşçilerin haklı taleplerinin takipçisi olduklarını belirten Genel Başkanımız Toy, sorunlarının çözümü için sendika olarak il müdürlüğüyle el ele vererek gerekeni yapacaklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İzmir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nesim Tanğlay ise kurumların çalışanların sırtında yükseldiğini belirterek, çalışların taleplerinin ve sıkıntılarının çözümü konusunda Türkiye Sağlık İşçileri Sendikasıyla el ele vererek gerekeni yapacaklarını söyledi.

Fotoğraflar