Başkanlarımız, GÜVENLİK - İŞ Sendikasına Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Başkanlarımız, GÜVENLİK - İŞ Sendikasına Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Başkanlarımız, Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası’na (GÜVENLİK-İŞ) hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Teşkilatlanma ve Eğitim Sekreterimiz Osman Çavuş, Genel Mali Sekreterimiz Doğan Alıç ve Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Demirci Güvenli-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı’yı ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

Sendikal konuların ve işçi haklarının da görüşüldüğü ziyarette ayrıca yapılacak olan yeni Toplu İş Sözleşmesinden beklentilerde istişare edildi. Genel Başkanlar, ziyarette, işçiden ve milletten yana el ele vererek mücadeleye devam edeceklerinin mesajını verdiler.

Genel Başkanımız Hakan Toy, Olağan Genel Kurulunun Türk-İş ve Güvenlik-İş Sendikası camiasına hayırlı olması temennisinde bulunarak, Genel Başkan Ömer Çağrıcı’yı ve yönetim kurulunu tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağrıcı, ise Genel Başkanımız Hakan Toy’a ve Yönetim Kurulu Üyelerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; başarılar diledi.

 

Fotoğraflar