Berat Kandiliniz Kutlu Olsun

Berat Kandiliniz Kutlu Olsun

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası ailesi olarak başta ülkemiz olmak üzere bütün İslâm âleminin kandilini tebrik ediyoruz.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası ailesi olarak başta ülkemiz olmak üzere bütün İslâm âleminin kandilini tebrik ediyoriz.

Toplumda birlik ve beraberliğimizin pekişmesinde önemli yeri olan mübarek gün ve gecelerin yoğunlaştığı, aydınlık bir zaman dilimini idrak etmekteyiz.

Üç aylar olarak adlandırdığımız bu zaman diliminde yer alan Berat Kandili, hayatına çeki düzen vermek isteyen ve kurtuluşa ermek isteyenlerin Yüce Allah’a yönelerek, O’nun rahmet ve mağfiretine sığınabilecekleri,  gönüllerini tövbe ve istiğfarla arındırabilecekleri özel bir gecedir.

Bu mübarek gecenin sunduğu manevi iklimde beratımızı almamızın Yüce Rabbimiz’ in ilahi mesajına kulak vermekle, ahlakî erdemleri hayatımıza yansıtmakla mümkün olacağını bir kez daha idrak etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk-İş ve Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası ailesi olarak başta ülkemiz olmak üzere bütün İslâm âleminin kandilini tebrik ediyor, bilhassa İslâm dünyasının her beldesinde akan kanın durması için Rabbimize dua ediyoruz. Berat gecesi milletçe ve bütün âlem-i İslam olarak gerçek beraatımıza vesile olsun.