Başkanlarımız, Balıklı Rum Hastanesine Nezaket Ziyaretinde Bulundular

Başkanlarımız, Balıklı Rum Hastanesine Nezaket Ziyaretinde Bulundular

Başkanlarımız, çalışanlarının sendikamıza üye olduğu Özel Balıklı Rum Hastanesi Yönetim Kurulu Üyelerine nezaket ziyaretinde bulundular.

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Mali Sekreterimiz Doğan Alıç, Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı, İstanbul Şube Başkanımız Nedime Mutlu Yıldırım ve İstanbul Kadıköy Şube Başkanımız Süleyman Turgut, Özel Balıklı Rum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Konstantin Yuvanidis ve hastane yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.

Sendikamızın çalışmaları anlatan Genel Başkanımız Hakan Toy, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası ve Balıklı Rum Hastanesi arasında yıllardan beri bir bağ olduğunu vurgulayarak, işçi, işveren ve sendika olarak önemli başarılara imza attıklarını söyledi. Misafirperverliğinden dolayı Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Konstantin Yuvanidis’ e teşekkür eden Genel Başkanımız Toy, hastane yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Özel Balıklı Rum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Konstantin Yuvanidis ise “Hastane olarak rahmetli Mustafa Başoğlu ve Hasan Öztürk’ün samimi dostlukları ve hastanemize katkıları bizler için önemli. Biz Türkiye Sağlık İşçileri Sendikasıyla deminde başkanımın dediği gibi işçi, işveren ve sendika olarak önemli bir sentez oluşturduğumuza inanıyoruz. Bu durumun devam edeceği kanaatindeyiz.” diye konuştu.

 

Fotoğraflar